Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Flirten tijdens het sporten, wie doet het niet?

By Out in Rotterdam dinsdag 30 mei 2023 3343
pride sports pride sports
Wie doet het niet? Rondkijken en flirten in de sportschool. Flirten en sporten, een onweerstaanbare combinatie! Wie zegt dat je alleen maar in het zweet hoeft te werken tijdens je workout? Tijdens het sporten kun je namelijk ook een oogje laten vallen op die knapperd aan de andere kant van de sportschool.
 
Of je nu je squats doet of aan het rennen bent op de loopband, flirten tijdens het sporten kan een echt avontuur zijn. Complimentjes geven over elkaars killer moves, een knipoog of een ondeugende grijns uitwisselen, het kan allemaal!
 

Natuurlijk is het belangrijk om altijd respectvol te zijn en te letten op de reactie van de ander. Niet iedereen is geïnteresseerd in een sportieve flirt. Maar wie weet, misschien vind je wel de perfecte workout buddy of zelfs een liefdesmatch tijdens je sportieve sessie.

David Lloyd heeft een speciale sport date georganiseerd op 6 juni, tijdens Rotterdam Pride! Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden. Dus gooi die speelse blikken in de strijd, laat je glimlach stralen en wie weet scoor jij wel zowel in de sportarena als in de liefde! 

 HR DavidLoyd PH 5306Final medium 1
 
 
Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 20 juli 2023 12:51