Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Camping de Paradijsvogel opent haar tentdeuren

Alle kleuren worden gevierd op de regenboogcamping

Kennen jullie bovenstaand artikel nog? Binnenkort gaat het dan echt gebeuren. Dan opent camping de Paradijsvogel haar tentdeuren. De camping is een groot succes, is inmiddels gebleken. Het regenboogveld is zo goed als vol. Op dinsdag 2 augustus zal de Paradijsvogel geopend worden door Devin, het non-binaire kind van initiatiefneemster Brenda Schaaper. Devin is de reden dat de camping er nu is dus dan lijkt het ons ook logisch dat zij de camping openen, aldus Brenda.

De Paradijsvogel is een veilige plek voor LHBTIQ+ kinderen/jongeren waar ze op zoek kunnen gaan naar hun genderidentiteit en gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Heel belangrijk, want dan zie je als kind dat je helemaal niet anders bent. Dat er meer zijn zoals jij en daar krijg je als kind zelfvertrouwen van! Ook voor ouders zal het een feest van herkenning zijn. Op de camping staan allemaal gelijkgestemde andere ouders die begrijpen waar je tegenaan loopt als je kind anders is. Tijdens deze vakantie hoeven zij zich eindelijk geen zorgen te maken dat hun kind buitengesloten of gepest gaat worden.

“Ik heb altijd zo’n plek gewild als moeder en daarom ben ik er zelf maar eentje gestart”. Het kind van Brenda zal op de camping de workshop “hakken en catwalk lopen” verzorgen. “Want mijn kind doet niets liever dan op hakken lopen.”

Rate this item
(0 votes)
Last modified on woensdag, 18 januari 2023 19:29
Gerard van Boven

Gerard van Boven (1970) woont in Schiedam en werkt vanuit Rijswijk voor de regio Benelux. Hij is eCommerce Manager bij Emerson, een producent en leverancier van industriële automatiseringsoplossingen. Gerard is afgestudeerd als mechanisch ingenieur en heeft een tweedegraads lesbevoegdheid. Buiten werktijd zet hij zich in als lid bij en komt op voor de belangen van LHBTI-sportvereniging Ketelbinkie, waar hij ook bestuurslid PR + Media is.