Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Drag Dinner Show - wegens succes ook na september!

Na het succes van De Drag Dinnershow 'Summer Stars' deze zomer en de enorme belangstelling voor Drag in Rotterdam - maar ook de rest van het land door o.a. Drag Race Holland vanaf 18 september - gaat de Drag Dinner Show bij VINN gewoon door!

Verwacht een spectaculaire avond waarbij je een geweldige dragshow krijgt voorgeschoteld begeleid door een driegangen keuzemenu. De show was bedacht in samenhang met het Eurovisie Songfestival maar kon vanwege corona toen niet doorgaan.

De presentatie is in handen van Ynel Regalo, de huidige 'Miss Travestie Holland 2019/2020'. Naast haar zullen per avond twee extra queens optreden vanuit de wisselende cast van dragqueens! De Drag Dinnershow 'Summer Stars' is wekelijks tot en met december.

drag dinner show roel jacobs 2

foto: Roel Jakobs

De shows vinden plaats bij VINN Rotterdam aan het Weena 701 direct naast het Centraal Station. Vanaf 18:00 uur gaan de deuren open en om 19:00 uur begint de show. Na afloop worden de tafels aan de kant geschoven en is het tijd voor de afterparty waarbij alle calorieën er weer vanaf worden gedanst.

Het maximaal aantal gasten per avond hangt af van de op dat moment geldende  RIVM-richtlijnen. Op dit moment is er per avond ruimte voor 30 personen. Daarbij is er voldoende afstand van anderen. Dankzij diverse hygiënische voorzorgsmaatregelen kun je genieten van een voor Rotterdam unieke avond uit.


De Drag Dinnershow is tot en met december te reserveren!

Meer info en kaarten.

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on woensdag, 16 september 2020 22:36