Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Superflirt Festival

Op zondag 27 augustus van 13:00 uur tot 23:00 uur wordt de eerste editie van Superflirt Festival gehouden op het terrein van Kaap Amsterdam, gelegen tussen Zeeburg en IJburg. Het queer en open minded Superflirt Festival is een samenwerking van Multifest, bekend van Wasteland, Valtifest, O.W.A.P, Manifesto en O.H.A.F. en het queer label en event organisator MEIJT. Amsterdam.
 
MEIJT. bundelt haar eigenwijze en prikkelende karakter met de rijke ervaring van Multifest om samen een positief tegenwicht te bieden aan de huidige, soms wrijvende, onderstromen in de LGBTIQ+-community. Oprichter en mede-eigenaar van MEIJT., Martijn van Veen: "Er is veel gaande in de samenleving en in onze community. We gaan samen met de beste party-labels van dit moment iets positiefs neerzetten. We stappen over verschillen heen en gaan juist vanuit onze verbinding een geweldige ervaring voor onze bezoekers creëren."
 
Als nieuwe productie is Superflirt Festival trots haar bezoekers maar liefst zeven stages te kunnen bieden, elk gehost door toonaangevende labels die vanuit hun eigen identiteit zeer variërend zullen programmeren; van House, Techno en Circuit tot Disco, Ball en Pop. Op Superflirt Festival is een grote variatie tussen de stages en kun je flirten met:
 
Can You Feel iT?
Sweetie Darling
DAMAGE by Mister B
Superball
Rubber
Lesbique
BOPS
 
Als grote verrassing biedt Superflirt Festival de Drag Olympics een nieuwe thuisbasis; deelnemers gaan letterlijk met de hakken in het zand voor deze bekende en hilarische olympiade met onder andere een hakkenrace en handtas werpen. Iedereen kan zich aanmelden om mee te doen om het beste hakje voor te zetten!
 
Kaap Amsterdam biedt een goed te bereiken en middelgroot festivalterrein waardoor een zekere intimiteit wordt gewaarborgd. Superflirt Festival vindt dat een open, accepterende en positieve sfeer de basis moet zijn voor een optimale ervaring. Er zullen diverse maatregelen worden genomen om een "Queer safe-place" te waarborgen.
 
Dit nieuwe en bruisende festival is een productie voor en door de LGBTIQ+-community en iedereen die zich hiermee verbonden voelt. Dit betekent dat er alleen samenwerking wordt aangegaan met commerciële partijen die in belangrijke mate bijdragen aan deze community en dat Superflirt Festival ruimte biedt aan maatschappelijke organisaties die relevant zijn voor deze community.
 
Meer informatie is te vinden op www.superflirtfestival.nl en op Instagram en Facebook via @superflirtfestival. Heb je vragen of wil je meer informatie?
Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Additional Info

  • Locatie: Kaap Amsterdam
  • Kosten: EUR 43,00
  • Datum: zondag, 27 augustus 2023
  • Tijd: 13:00-23:00u
  • Bereikbaarheid: IJdijk 10, Amsterdam
  • Leuk om te weten:
    Geef nog wat interessante informatie over de organisatie, het evenement.
Rate this item
(0 votes)