Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Thierry Mugler: Couturissime

Modeliefhebbers opgelet! De overzichtstentoonstelling over Thierry Mugler is deze week voor het laatst te bezoeken in de Kunsthal. Was je nog niet geweest, of wil je nog een keer gaan? Grijp dan nu je kans!

De Kunsthal Rotterdam stelt het werk van de Franse maker Thierry Mugler tentoon. Deze indrukwekkende overzichtstentoonstelling onthult verschillende meesterwerken van deze markante kunstenaar – visionair, couturier, directeur, fotograaf en parfumeur – waarbij de nadruk ligt op zijn prêt-à-porter en haute couture collecties. De tentoonstelling is tot 8 maart in Rotterdam te zien, als eerste locatie in Europa en reist dan verder de wereld over. 

Additional Info

  • Locatie: Kunsthal Rotterdam, Museumpark, Westzeedijk 341, Rotterdam
  • Kosten: €9,50 - €16,50
  • Datum: zondag, 13 oktober 2019
  • Tijd: Dinsdag t/m zaterdag 10-17 uur, zon- en feestdagen 11-17 uur
Rate this item
(0 votes)
Last modified on zondag, 19 juli 2020 23:23
Talitha Nollen

Talitha (1988) deelt graag haar trots voor de stad Rotterdam! Ze is gek om eropuit te trekken, samen met haar gezin of vrienden, om de stad te ontdekken. Er is altijd wel iets te doen! Je kunt Talitha vaak vinden in musea of de nieuwste restaurantjes. Talitha is moeder van dochter Jule, die ze samen met de twee papa's opvoedt. In het dagelijks leven werkt Talitha als marketing & PR adviseur voor haar eigen bureau Hippr.